Tervehdys!
Lukemalla ja täyttämällä tämän lomakkeen, varaat paikkasi 14-18.6.2017 järjestettävälle SYDÄMESI PEHMEÄ VOIMA -retriitille.

Retriitti on tarkoitettu luomaan yhteys ja vahvistamaan sisälläsi olevaa myötätuntoa, herkkyyttä ja pehmeyttä. Tarvitsemme tämä osan itseämme, jotta voimme avata sydämemme elämän herkälle kauneudelle, kohdata omat haavamme (jotka ovat kuin ovia sisällä olevien aarteiden luokse) sekä ymmärtämään toisia ja itseämme sydämellä. Tämä osa sinua on tärkeä, sillä sen myötä kykenet ottamaan paljon enemmän vastaan siitä, mitä sydämelläsi on ja mihin se todellisuudessa on kykenevä. Tutkimme retriitillä myös sitä, mikä sulkee sydämesi herkkyydeltä, avoimuudelta ja pehmeältä vastaanottavaisuudelta.

Kyse on inhimillisestä henkisestä retriitistä, jossa tunnistamme yhä enemmän siitä potentiaalista, joka meissä asuu (elämä, henki, tietoisuus, ydin). Pehmeyden, herkkyyden ja myötätunnon äärelle astuminen vie meitä automaattisesti lähemmäs muita syviä ominaisuuksiamme. Iloa, elämänpaloa, sisäistä tukea, voimaa ja rauhaa.

Retriitti järjestetään Kurssikeskus Elontulessa (Merkniementie 94, 09120 Lohja) 14-18.6.2017. Hinta (sis. majoituksen ja ruoat) 600€. Aloitamme keskiviikkona kello 10:00 ja päätämme sunnuntaina kello 17:30.

Mikäli sinulla on kysyttävää, lähetäthän kysymyksesi osoitteeseen ihmisenkoulunavustajat@gmail.com. Tarkempi ohjelma ilmoitetaan osallistujille lähempänä. Torstaista lauantaihin päivät alkavat 0730 ja päättyvät 2200.

Pääset täyttämään tietosi alla olevasta napista. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tälle erityiselle retriitille ja retriittien muodostamalle tielle. - Aaro Löf & avustajat
Täytä tietosi
 
Nimi:

 
Osoite:

 
Puhelinnumero:

 
Ikä:

 
Tiedossa olevat sairaudet ja/tai fyysiset/psyykkiset haasteet:

 

Onko sinulla ollut viimeisen vuoden aikana säännöllinen lääkitys tai oletko käyttänyt säännöllisesti päihteitä? Jos, mitä:

 
Retriitin varausmaksu 100€ maksetaan lähtökohtaisesti varauskuukauden viimeinen päivä ja loput viikkoa ennen retriittiä. Mikäli sinulla on erikoistoivomuksia maksun suhteen, mainitsehan niistä tässä.

 
Mistä löysit tiedon retriitistä ja mikä sai sinut tekemään osallistumispäätöksen?

 
Tervetuloa mukaan SYDÄMESI LEMPEÄ VOIMA -retriitille 14. - 18.6.2017. Painathan vielä alhaalta Ok -nappia ja sen jälkeen Lähetä -nappia.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan.

                                       © Aaro Löf & avustajat
                                         www.aarolof.com 
                       ihmisenkoulunavustajat@gmail.com

Powered by Typeform